«Looking good»

Dette blogginnlegget er dedikert til oss kvinner, som gjør en formidabel innsats for å se bra ut, for at blant annet menn kan ha noe pent å se på. Med andre ord, «eye candy.» I et intervju sa en Nameless Ghoul at kvinnen er djevelens verk. Hun frister så meget og fører til en såkalt «hard-on» hos mannen (noe vulgært?). Vel, vi kvinner er noen attraktive vesener. Ingen tvil om det. Kvinnekroppen er i mine øyne noe penere enn mannekroppen. Derfor er det også så synd og se all misnøyen mange kvinner har rundt sin egen kropp. Kvinnekropper er like forskjellige som personligheter, og hver kroppsform har sine svakheter, men også styrker.

Det er vel ikke ukjent at vi jenter har en tendens til å stirre når vi står nakne foran speilet. Nei, ikke nødvendigvis for at vi står og beundrer oss selv, selv om det er lov altså, men stirringen skyldes heller i større grad det kritiske synet vi har på vår egen kropp. En kan tenke: «Bra trent jeg er ass, flink jeg er», men så vettu, er det noe som fanger oppmerksomheten: For eksempel at det ene brystet er noe større enn det andre. Ja, det er sånn naturen har skapt denne kvinnekroppen. Forbanna irriterende for det. Sånn at istedenfor å være fornøyd med resultatene en har fått etter hardt arbeid, så er det slike detaljer som kan ødelegge. Nå kan ikke jeg si sikkert, men tviler på at det første en mann tenker når han ser en naken kvinnekropp er: «Oi, det ene brystet er større enn det andre, fascinerende!»

Det er ikke bare vekten som vi kvinner strir med. Nei du, det ligger mye arbeid bak en kvinnes utseende. Nei, det var ikke ment som at kvinner ikke er naturlig pene, men tror de fleste kvinner «fikser» på utseendet på et eller annet vis. Ikke nødvendigvis operasjoner, men i form av napping av øyenbryn, farging av håret, hårfjerning, manikyr, pedikyr, sminke og så videre. Må for all del ikke glemme trening. Kroppen skal spille på samme lag som ansiktet. «Mesterverket» må være  helhetlig gjennomført. Alle de timene med knebøy, utfall, armhevinger og lignende, så burde en definitivt ha rumpa til Beyonce og like mye sprett i brystene som 2 sprettballer. Itj nå som kjæm tå sæ sjølv  vettu.

En kan vel stille spørsmål om det virkelig er nødvendig med alt dette jåleriet, men jeg tror nok kvinner gjør det mye for egen del også, og ikke bare for mannen, eller for den saks skyld omverdenen. I en verden med så mye fokus på å se bra ut, så gjør vi kvinner det vi kan for å føle oss bedre. Det er vel heller ikke til å komme utenom at fort blir konkurranse mellom kvinner, som gjør at fokuset på utseendet blir enda større.

Hadde jeg vært mann, noe som forsåvidt hadde vært interessant for en dag, så tror jeg ikke at cellulitter, strekkmerker, ettervekst, at det ene brystet er større en det andre og slike type detaljer, hadde spilt så stor rolle. Så lenge dama er trygg på seg selv (noe klisjé, jeg vet) og komfortabel med å være naken, så er det en stor «turn-on!»

uten navn

Ta vare på kropp og sjel. Du er nok mer «eye candy» enn du tror. Han tenker nok: «You’re looking good, babe!»

Du er alltids perfekt i noens øyne, selv med dine «skavanker!»