Dagen derpå

Dagen derpå. Ikke akkurat den dagen en føler seg mest fresh. Eller, hva sier du? Sitter du der med tømmermenn til de tusen og en kvalme som ikke gir seg? Du er vel ikke alene om det 1. nyttårsdag. I dag er det mange fyllesyke mennesker i dette langstrakte land. Få i deg vatn, du er dehydrert som fy.

Har du noen gang sittet alene på nyttårsaften? Ikke mange som vil innrømme det, men på en annen side, så er det kanskje ikke så mange som er alene heller. Jeg var for det meste alene på nyttårsaften i går. Det er vel begrenset hva 1 kropp kan lage av liv. Var en mildt sagt rolig kveld. Vil ikke anbefale å være alene, men du skal heller ikke skammes hvis du er det. Er nok flere mennesker enn du tror som er alene på denne festdagen. Hmm. Jeg ble invitert inn til Oslo da. Dro jeg? Nei. Angrer jeg? Jepp. Neste gang jeg blir invitert på noe, så blir jeg med.. Et råd: Si ja til å være med på en ting. Lev livet!

Nyttårsforsetter, hva er det? Det gir jeg langt faen i. Det er så tull i mine øyne. Vil heller sikte mer langsiktig.

Har du en følelse at du konstant kaster bort tiden din? Welcome to my world.

Litt moro (eller weird) egentlig, men jeg fant faktisk potetgull i senga mi i dag. Wtf? Haha.

En annen ting som ikke er sååå moro, er når en har det dritkjedelig selv, men får mange snapper av folk som har det awesome! Misunnelig med stor m.

Jeg skal ikke blokkere folk fra Facebook, med mindre de er totalt asshole da. Nå får jeg skjerpe meg og vokse opp. Det er en person som jeg vil skal være en del av livet mitt. Det er konklusjonen. Kanskje vi bare er venner, så er det ok. Livet er for kort til å blokkere mennesker som er ærlige og oppriktige. Vedkommende har vært det hele tiden (synes jeg). Det er jeg som er urimelig. Vet ikke om vedkommende vil være en del av livet mitt, men det vil tiden vise.

Jeg håper virkelig 2016 blir bra. Mine mål for 2016:

Bli mer tålmodig

Ærligere

Mindre masete…

Tenke  mindre (definitivt)

Si ja til ting (ha det litt gøy)

Vær mer tålmodig med mor (hun gjør så godt hun kan)

Date (jepp, noe uvanlig mål;P)- Noen som vil? Kleint..

Eller kan egentlig bare skrive: Bli et bedre menneske.

Kutte ut bullshit som ikke fører noe vei.

Jeg skal skrive en mer ernæringsrettet blogg i 2016. Det er jo en stor interesse uansett. Så hvorfor ikke?

Det blir mye hardt arbeid på meg, ser jeg. Det er vel stort sett bare jeg som kan gjøre disse endringene, så det er bare å bite i det sure eplet.

Kunne ikke dy meg;P

 

God 1. nyttårsdag- kos dere:)