Velkommen 2016

Ja, nå er det like før vi går inn i et nytt år. Det blir digg, er egentlig litt lei 2015. Hvis jeg kunne oppsummere 2015 med et ord, så tror jeg turbulent hadde passet bra. 2015 har definitivt bydd på mange utfordringer på mange områder av livet. Men må si jeg også har lært mye av dette året, så det er ikke bare negativt.

Hva skal dere i dag da? Drikk med måtte og ikke sovn ute. Skummelt det der. Ta vare på hverandre. Hvis hensyn i forhold til fyrverkeri. Alkohol og fyrverkeri sammen, er noe bekymringsfullt. Håper 2016 blir et bra år med mye glede!

I dag blir det sikkert noe godt i glasset. Kanskje noe musserende?;P

mussserende-nyttår[1]

 

Rykker litt i dansefoten når denne sangen spilles^^

 

Velkommen skal du være:

sparkling_2016[1].jpg

Ønsker dere alle sammen et riktig godt nyttår;)