Til ettertanke

Har tenkt litt i forbindelse med blogginnlegget «Seriøst» som jeg skrev for noen dager siden. Det var et litt røft innlegg, rett på sak. Jeg har slettet det. Hvorfor? Av mange grunner. Til dere som leser bloggen min, liker dere å lese slike innlegg som kanskje ikke alltid er hverdagstema, eller foretrekker dere mer nøytrale innlegg? Kan gjerne sende meg en PM på Facebook hvis dere vil.

Uansett, tusen takk til dere som oppmuntrer meg og følger meg. Det setter jeg veldig pris på ❤

Det er ikke meningen å virke depressiv konstant, og innlegget «Seriøst» er ikke bare et resultat av en dårlig dag. Jeg har det ikke så lett alltid. Jeg sliter. Det er litt komplisert å forklare, men det er ikke slik at jeg velger å være nedstemt eller veldig streng med meg selv fordi det er så moro. Hvis dere virkelig vil ha litt sammenheng med hvorfor jeg kan være nedstemt, depressiv, streng med meg selv og så videre, så les blant annet innleggene «Lese- og skrivevansker», «Den tøffeste gutten er kommet hjem» og «Mobbing-en djevel i forkledning?», så kan dere dømme meg. Det er virkelig ikke meningen å være et bedritent menneske, men når en ikke alltid har det så bra, så er det vanskelig å vise sin gode sider til omgivelsene.

Til dere mennesker som er i mitt liv, så vet jeg at jeg kan være «pain in the ass.» Takk for at dere holder ut.

Til denne lange gutten som jeg har holdt kontakten med en god stund, så beklager jeg så mye (igjen!). Begynner å bli en gjenganger det. At du har holdt ut med meg, creds til deg ass. Det må jeg si.

Kan vel avslutte innlegget med litt «klasse» da. Klasse og klasse, fru Blom. Bustete og jævlig på håret;P Er det så nøye? En kan ikke være på topp hele tiden. Ølen er på plass da. Liten sammenkomst med jentene i kveld;P

12443657_10208196648413691_1205697452_o

God kveld videre;))