Hvorfor?

Hvorfor skal jeg mase så innmari (prøver å kutte ut banningen, ikke lett gitt) mye? Kan noen gi meg et godt svar? Å nei, dette er ikke enda et innlegg hvor jeg rakker ned på meg selv. I hvert fall ikke like mye som forrige innlegg. Denne frustrasjonen er i forbindelse med en gutt. Jeg gjør rett og slett ting som ikke henger på greip. Jeg vet hvordan det er mellom oss. Ingen uklarheter der. Allikevel klarer jeg å rote det til. Han er garantert dritt lei. Det er så forståelselsfullt det. At han nå i det hele tatt skal klare å ta meg seriøst, er jo helt utrolig.

Altså, jeg maser! Hvem orker en gneldrebikkje på sidelinja?

Uff, flere jenter der ute som er i lignende situasjon?

Blir oppgitt over meg selv, noe som er godt illustrert i denne videosnutten.

Hva slags kvinnemenneske er jeg?;P Definitivt en masete en. Ingen tvil.