Mandag med stor M

Ny uke, nye muligheter. Ja vel? En ting er sikkert, det er definitivt juleuke. Juleaften og greier. Det er ikke hverdagskost. Denne uken skal jeg virkelig bolle meg. Skulle ikke forundre meg om jeg faktisk ser ut som en bolle i slutten av uken, så mye godsaker som står på menyen de neste dagene. Drit i kalorier. Kort og greit.

Vet jeg har nevnt denne sangen flere gangen, men den er absolutt en julefavoritt ❤ Varmer godt i hjerterota den altså!

En juletradisjon faktisk er å se på Bridget Jones. Det har jeg ikke gjort ennå. Kanskje i dag? Verdens kuleste dame^^

bridget_jones[1]

Delfiakake og Sara Bernard skal lages i dag. Det er så digg det. Det har dessverre gått hardt utover Bounty kulene de siste dagene. En viss jente har snoket- hmm, hvem da?

Delfiakake_0084[1]

Ta med noen norske juleslagere da;)

 

Det blir kos å se familie og kjente. Det blir også den første julen med Solfrid;) Lille moroklumpen ❤

12414429_10208144026938187_615048179_o (1)

God mandag videre;)