Nes

Nes i Akershus gitt. Der har vi mange bra folk. Eller? Jo da, mange bra folk. Jeg tror kanskje jeg har kommet for å bli. I Nes altså. I mine yngre dager så var det veldig hastverk med å komme seg bort. Men sånn er det vel med de fleste i ungdomstiden. Virker som det er en del som kommer tilbake til landet fra de store byene. Noen spurte meg forleden hvor jeg kunne tenke meg å bo. Sannheten er at Lillestrøm eller Skedsmo frister, men etter å ha tenkt over det, så mest sannsynligvis ender jeg opp på Auli og rundt omkring der.

Da jeg var ung (!) gikk jeg på Runni Ungdomsskole. Jeg var der i dag. Med andre ord, jeg vender tilbake. Veldig nostalgi da. Jeg var faktisk inne på skolen. Altså, inne i bygget vel og merke. Valset ikke bare rundt området der. Faen, det var sært ass. Omg! Jeg tror jeg på et tidspunkt så min gamle musikklærer. Forresten, hadde jeg egentlig lov til å gå inn i bygget? Kult å komme på det i ettertid. Intelligensen svikter innimellom merker jeg. Uansett, prøvde å gjemme meg når jeg så folk. That’s weird..

Ble vel kanskje noen bilder..  Btw, hadde jeg lov? Håpløst

Bilde 1: Forklarer egentlig seg selv: «Velkommen til Runni Ungdomsskole» Bilde 2: Klasserommet jeg hadde i 8.klasse. Der gikk det mye tid på å sikle, og ikke minst glo på en spesiell gutt(stalking;P) Bilde 3. Selfie inne i bygget (kanskje ikke se vanskelig å se).

Kjører på med noen flere bilder da. Er ikke manko på bilder..

Bilde 1: Hva kan en si? En av de gangene jeg koste meg på skolen ass. Bilde 2: Min indre kostveileder ble nokså fornøyd når skolen tar ungdommers kostvaner på alvor! Haha. Ungdommen er fremtiden vettu;P Bilde 3: Eksempel på «godsaker»som automaten har å by på.

Bra det ikke er sjokolade og den slags.

Jaggu, nå fikk dere en grundig gjennomgang etter dagens utflukt. Ikke manko på detaljer her. Haha!

Kanskje det kan være bra å «besøke» fortiden en gang i blant? Jeg tror det.

God helg:)