«En tenker»

Dette er en av mine herlige ærlige innlegg. Ærlig er det, vet ikke om det er så «herlig» da. Lik det eller ikke. Tenker du mye? Altså, analyserer og grubler over ting? Det er jo forsåvidt det tenking går ut på kanskje! Hadde jeg vært like fysisk aktiv som jeg tenker, så hadde jeg ikke sittet mye i ro. Jeg kan kunsten å gruble på alt. Alt fra hva som er meningen med livet (hva er meningen?) til hva jeg skal spise til middag. Ganske stort sprang mellom de 2 må jeg si. Men noen ganger kan det bli for mye merker jeg. Jeg kan godt sitte i ro, men hjernen min jobber. Akkurat som om jeg er redd for at hvis jeg slutter å tenke i noen minutter, så mister jeg all kontroll og livet går rett vest. Eller sør, nord, you name it. Haha, jeg er så morsom. Forhåpentligvis skal det litt mer til før livet går til helvete. Håper jeg i hvert fall!

Jeg funderer en del på døden. Kanskje ikke det mest lystbetonte temaet. Det er vel i grunn ikke noe særlig å gruble over. Kanskje greit å leve mens jeg ennå har sjansen. Vi alle har en tidsfrist på denne jord. Noen har lange, andre har korte. Nesten som en «best før- dato.» Altså, jeg lurer på når min «best før-dato» er! Kanskje greit å ikke vite. Er det stygt å tulle om døden? Faen, folk er jo så jævlige sensitive. Har en lei tendens til å tulle om ting som jeg kanskje burde være forsiktig med. Kanskje det er en form for overlevelsesmekanisme. Jeg sliter med mine dystre tanker jeg vettu (ikke noe nytt der), slik at jeg kanskje ikke har noe valg. Har alltid plass til litt humor da.

Under er jo døden selv. Kjernekar vettu. Hvis du ser nede til høyre hjørne, ser du en «litta» kanin. Den har ikke mye å stille opp med.

Døden%201[1]

Folk mener at livet går videre. Ok? Eller mine øyne løper den. Traver. Kappgang?

Beklager, er i det morsome hjørnet. Jeg er bare morsom i et hjørne. Ingen andre steder;P

Apropos humor, i går fikk jeg besøk av min venninne. Hun møtte Solfrid for første gangen, og Solfrid bjeffet knekkebrød faktisk. Åssen det er mulig tenker du? Det var min nevø som hadde gitt Solfrid knekkebrød, og det er jo ganske tørt. Herregud, jeg lo. Bikkja bjeffet så det sprutet knekkebrød. Litt av et førsteinntrykk!