«Du tror det ikke før du får se det»

Meget lang tittel.. Men det er sant, du tror det ikke før du får se det. Sånn er jeg i forhold til det overnaturlige. Hører om folk som ser skygger, hører uforklarlige lyder (hva det nå enn er), kjenner en kald bris osv. Men det må jeg si, på lørdagen skjedde det noe som i mine øyne er noe uforklarlig. Klarer ikke helt å finne en logisk forklaring, rett og slett. Hmm, er du spent? Jeg kan beskrive hendelsesforløpet slik (mer detaljert kan jeg nesten ikke bli;P): Jeg lå i sengen og hørte på musikk. Kygo vel og merke- ikke at det er særlig relevant i forhold til det uforklarlige. Jeg lå slik at jeg ser rett inn på badet. Jeg kan sverge på at lyset slo av seg selv. Kanskje ikke den mest dramatiske hendelsen. Men litt creepy uansett. Hvordan det er mulig? Gudene vet. Eller kanskje ikke de vet det heller? Mine foreldre var i stuen da hendelsen fant sted, og det var bare oss 3 i tillegg til Solfrid. Kanskje det er Solfrid som står bak mysteriet? Nei da, jeg er en slik skøyer. Men jeg syntes at lyset slo av seg selv. Det skal nevnes at jeg sjekket pæra i ettertid for å sjekke om den hadde gått (eller løpt), men det hadde den ikke. Jeg tror vanligvis ikke på slike ting. Slik at jeg vet da faen hva jeg skal tro.

Men mine foreldre har vel nevnt fra en tid til en annen om ting som har skjedd som kan kategoriseres som noe merkelig. Dette skjedde ikke i huset på Auli, men det i Båstad. Det var der min avdøde bror også levde. Nei da, det er ikke meningen å antyde at han går igjen. Men, jeg må bare nevne det at jeg opplevde også noe merkelig i høst etter at jeg postet det første innlegget om min avdøde bror.

«Weird or What?»

Det overnaturlige er definitivt i mine øyne noe som «du tror det ikke før du får se det!»

Maybe I believe in Ghost(s);P

938675_10208104972921861_363368727_o

 

Første albumet til Ghost «Opus Eponymous» -2010