Søte fristelser

Begge husene våres ( ja, vi har 2 hus) bugner av søte fristelser i hele desember og langt ut i januar. Skal ikke se bort ifra at vi har det til februar også. Helt sykt. Så, jeg har visse utfordringer om dagen, spesielt siden jeg allerede har en ganske så «søt tann.» Har vel allerede småspist på litt diverse digg. Så langt har vi laget Bounty kuler, makroner og krumkaker. Neste blir Sara Bernardt og smultringer. Her skal vi ikke gå rundt juletreet, men trille.

Vi lagde 2 forskjellige makronrører, en rosa og en lilla. Bildet til venstre viser en særdeles vellykket makron, om jeg så må innrømme det selv. Bildet til venstre: Tja, de lilla makronene gikk til helvete. Røra blei bra da.

 

Bounty kuler er farlig digg^^ Kombinasjonen av blant annet smør og sirup er vel ikke akkurat helsekost. Godt det er jul bare en gang i året..

 

Beklager denne videosnutten. Bare jeg som har det morsomt! Veldig morsomt..

 

Men jeg synes julen skal være en tid for kos, og personlig så gir jeg litt faen i om jeg spiser for mye. Tenker som så at de kiloene jeg legger på meg, klarer jeg vel å gå ned etter jul. Jeg er altfor glad i mat og søtsaker, så det er ikke aktuelt med en jul uten digg^^