Stempel- billig eller prippen?

«Hvor mange har du ligget med?» Kanskje ikke helt vanlig spørsmål å stille, i hvert fall ikke på første date eller for den saks skyld andre date!  Eller noen dater? Tar jeg feil? Hmm. Det er jaggu mye jeg lurer på! «Hvor mange har du vært i køys med daa?» Tror kanskje den daten hadde tatt fort slutt. Men, allikevel så er en nysgjerrig eller? Har du stilt det spørsmålet? I så fall, sa du det direkte eller pakket du det inn (med gavepapir, nei da)? Det er jo litt sensitivt spørsmål da, og kan sette ut hvem som helst. Så det gjelder kanskje å formulere spørsmålet på en noenlunde grei måte-hva det nå enn betyr. Det er greit å vite hvem en skal elske med, ikke sant? Bemerk ordet «elske», var ikke det vakkert? Bare tulla. Uansett, så er det en fordel å vite hvem en skal ligge med. Det er en veldig grei fordel.

OMG-blir det mer kleint nå? Ja da.

Har du noen gang fått det spørsmålet selv: «Hvor mange har du ligget med?» Hvis du har svart, har du fortalt sannheten eller tatt en liten hvit løgn? I forbindelse med sex så skal det ikke så mye til før spesielt kvinner blir stemplet som for eksempel «billig», «lett på tråden» eller for den saks skyld «prippen.» Men prippen er vel bedre enn billig? Eller? Hvem vil ha sex med en jente som har ligget rundt liksom? På en annen side, hvem vil ligge med en jente som nesten ikke har erfaring med sex? Skjønner du, uansett så blir det ikke bra nok.

Er det lett å lyve om antall sexpartnere? Litt sårt tema kanskje, og ikke minst lett å dømme vedkommende basert på antall sexpartnere. Er du flau over at det er for få eller for mange?  Btw, hva er for få eller for mange sexpartnere? Er det noen som har fasiten, slik at jeg vet eksakte tall? På den måten vet jeg hvilke tall jeg skal holde meg innenfor, så jeg slipper å bli stemplet for billig eller prippen.

Tatt i betraktning at jeg er 25 år, er jeg billig hvis jeg har ligget med 10 stykker? Eller er jeg prippen hvis jeg bare har ligget med 2?

Nå har jeg fått erfare det å være singel en stund, og merker forskjell på singelliv og være i et fast forhold med hensyn til sex. For å si det sånn: One night stands = Fail. Fail med stor F. Er ikke en slik jente i det hele tatt. Der er jeg faktisk litt konservativ. Tror jeg.. Med andre ord: Skal jeg først ta det «store steget» uten å være i et forhold, så må vedkommende bety noe for meg.

Dere som følger meg leser mye rart.

Dette innlegget hadde nok flere spørsmål enn svar-dessverre!

Kvinner har like mye rett til å nyte sex som menn, det er det som er sannheten. Eneste som er så synd er at det skal ikke så mye til for at kvinner blir stemplet som det ene eller det andre. Kvinner er ulike. Noen liker å ha en fast sexpartner mens andre foretrekker flere. Kanskje antall sexpartnere ikke er relevant. Det viktigste er at sex skal være forbundet med noe positivt. Et liv uten sex må være jævlig kjedelig.