Desembers festligheter

Festligheter i desember = julebord!

Selv om det er julebordstid, så er ikke det ensbetydende med å drikke seg under bordet. Eller over, ved siden, you name it. En skikkelig fyllekule er som regel etterfulgt av en relativt stor fylleangst, og ikke minst fyllesyke. Ikke helt ukjent i forbindelse med julebord. Spar deg selv for denne lidelsen- så godt du kan! Usedvanlige mange som er tørste på denne tiden av året. Åpen bar, bar, samme det vel, bar er bar! Niks, åpen bar er nokså faretruende. Kan jo drekke så mye en vil uten å betale. Er det en åpen bar i nærheten-be careful. Husk det: Alkohol er falsk moro;P Haha

Vel, jeg kan jo være litt prippen i forhold til alkohol. Men det blir ikke feil med 2 julebord heller denne uka. En trenger å slå ut håret innimellom, spesielt nå som jeg faktisk har noe å feire. Jeg oppfordrer ikke til å drikke alkohol altså, men moro trenger en noen ganger. Moro kommer i mange former..

Julens festligheter innebærer ikke bare alkohol. Pepperkakefest er for både store og små, og er en tradisjon i min familie. Vil anbefale julemarked på FOD-gården lørdag 12. desember.  Det er første gang det arrangeres, og det blir blant annet pepperkakepynting med Anna og Elsa fra Frost (helt sant;P), lotteri, mm. Tenk så mange glade hunder og katter det blir ❤