Naiv

Naiv, er jeg det? Tja, det er jeg til tider. En kan vel stille spørsmålstegn hvor lurt det er at jeg er såpass ærlig (er jeg ikke det da?), og attpåtil legger det ut på nettet! Alt for en grunn. Personlig synes jeg at jeg har opplevd ganske mye i løpet av mine 25 år på denne jord. Kanskje ved å dele noen erfaringer jeg har gjort, så kan jeg kanskje hjelpe andre. Kanskje.. Eller har jeg for høye tanker om meg selv?  En sa til meg rett som det er at blir du for personlig, så er det stor sjanse for at du blir gjort narr av! OK?  Finner jeg ut at noen har gjort narr av meg, så blir jeg nedfor. Jubler kanskje ikke.  Men jeg har blitt kalt feit, stygg, ja, trenger jeg å skrive mer? Du skjønner tegninga nå? Men hvis det er noen der ute som finner en form for fornøyelse av å gjøre narr av en jente som er sårbar, så kjør på. Bare ta konsekvensene av det etterpå. Jeg tar meg selv ikke så selvhøytidelig og kan fint ha det moro på min egen bekostning. Men så fort noen andre gjør det, så gjør det vondt. Og må vel regne med at det kan skje. Hadde vært ekstremt naivt å tro noe annet. Så jeg leker litt med ilden når jeg skriver det jeg gjør på bloggen. Kan hende familie og venner reagerer på det jeg skriver med noe forlegenhet. Beklager..

Når en er ærlig, så er det garantert at en «tråkker noen på tærne!»  Det er naivt å tro noe annet. Hvis jeg skulle tatt hensyn til alle sammen, så hadde jeg ikke hatt mange temaer å skrive om. Jeg er ikke en rosablogger, jeg liker å skrive om temaer som har litt dybde, selv om det kanskje ikke alltid er like populært. Det er for all del fint å skrive om hår og make-up, men hovedsakelig så ligger interessen på et annet sted, noe som påvirker bloggens innhold.

Snart er året 2015 over. Et turbulent år hvor det har skjedd mye. Ekstremt mye. Jeg vet at jeg har bannet dette ernæringsstudiet opp og ned og det som er. Sannheten er at ernæring er vel alt for meg. Jeg har innsett det nå. Karakter, ikke karakter, uansett så har jeg faen meg en bachelor i ernæringsfysiologi. Det er så sykt å tenke på det! Trukke det har helt gått opp for meg ennå. Jeg liksom?  Jeg med mine lese- og skrivevansker? Er det en stygg spøk eller? Er det sånn at når jeg endelig har akseptert det faktum at jeg har bestått min utdanning, så kommer det noen og sier «kødda, lurte deg!» Da hadde jeg faen meg dævva ass. Venter fortsatt på vitnemålet  mitt. Blir så kult å få det ❤

Her er en reprise! Kan vel ikke glemme dette sjarmtrollet. Mitt ansiktsuttrykk den dagen jeg fikk beskjed om at jeg hadde bestått bacheloroppgaven!

.TonjeJT

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s