Banan-venn eller uvenn?

Jeg slenger meg på bananhysteriet og skal nå lage en liten hyllest til bananen. Nei, det har ikke rablet for meg – ennå. Eller? Denne avlange gule rakkern har fått hard medfart om dagen, en kan undres hvorfor. Hæ, hva har den gjort for noe galt? Det var vel en kjent PT som skrev i et blogginnlegg at hun ikke anbefalte banan, og sammenlignet stakkaren med Stratos, med tanke på sukkerinnholdet (hvis jeg ikke tar helt feil). Det kan også hende at innlegget var rettet mot overvektige. Men ja, banan inneholder mye sukker, men samtidig en del andre næringsstoffer som gjør kroppen glad. Jævlig glad!

Det kan hende at det nevnte innlegget tok litt vel av (altså mye styr for ingenting), men det vekket uansett noen intense følelser som jeg må få utløp for;P Går ikke ustraffet hen etter å ha disset min gode venn altså;P

Jeg nevner noen awesome næringsstoffer som C-vitamin, B6 og kalium. Usikker hva disse råtassene gjør? Vel, la frk. Janson Teig ta deg med på en liten guide gjennom bananens awesomeness. Redd for aldrende hud, som en rosin? Jeg sier bare: C-vitamin! C-vitamin er en viktig antioksidant og hjelper kroppen med å ta opp jern. B6, som er ett av de 8 B-vitaminene, er bra for energiomsetningen(forbrenning) og nervesystemet. Og må ikke glemme kalium, som er et mineral og er viktig for syrebase-balansen i kroppen. Slå den du Stratos, din næringsfattige..

Her er du i all din prakt min venn!

banan

Du er en stor del av kostholdet mitt, min gule venn (uff, håper ingen tar det rasistisk;P). Hva skulle havregrøten, rosinene og cottage cheese gjort uten deg? Ja min venn, du energirik, men akk så søt og god! Det er en forferdelig tragedie at du ble sammenlignet med Stratos.

banan1

Fra spøk til alvor, ja den er energirik, men det er jo begrenset hvor mange bananer en spiser i løpet av dagen. Alt med måte. Også kommer det an på størrelsen. Herregud, tenker bare feil jeg. Personlig spiser jeg opp til 2 bananer daglig (litt i overkant, I know). Høres fortsatt ikke bra ut;P

Kan vel konkludere med at banan er min venn, og at jeg er en bananjente. Nå altså, begynner det å spore av her! Beklager, I have a dirty mind;P

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s