Tatovering – resultat

Resultatet er herved klart. Venter dere i spenning nå da? Bare tuller. Det er ikke så jævlig interessant kanskje. Tok noen bilder underveis. Jeg ba tatovøren  komme med alternativer basert på bilder jeg hadde med. Det skal nevnes at jeg maks skulle bruke 2000 kr.

Mer klassisk Ghost kan det ikke bli. De skal i hvert fall være med meg til den dagen jeg dør.

Romerike tattoo studio er å anbefale. Stedet er Jessheim. Der tok jeg også min orkidee tatovering!

Her har vi nettopp begynt. Godt jeg ikke  visste hvor vondt det skulle gjøre! Jeg tygget tyggegummi som fy, og en kan se at jeg niholder som faen i håndtaket på stolen.

ghost1

Her har vi kommet et stykke. Var noen ganger det gjorde så jævlig vondt at jeg kunne slått ned en eller annen! Heldigvis skjedde ikke det;P

Ghost

Bildet under viser det endelige resultatet. Tatoveringen er ikke nødvendigvis fin (f.eks. som orkidee tatoveringen), men jeg synes den er dritkul. Men tro meg, tatoveringen er ikke helt ferdig. Tenkte jeg kanskje skal avslutte med «If You Have Ghosts, You Have Everything» på et eller annet vis.  Slik at orkidee tatoveringen og  Ghost tatoveringen «bindes» sammen. Tar det når den tid kommer.

Dette bildet er tatt rett etter at jeg er ferdig. Gleder meg til å se resultatet når den verste rødheten har gitt seg. Et nytt bilde kommer når huden rundt ikke er så rød og hovent. Da kommer også skyggene bedre frem.

ghost4

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s