Ny tattis!

Det nærmer seg med stormskritt! Tirsdag er dagen med stor D. Tid for tatovering! Dette har jeg ventet på siden i sommer. Planen er å bygge videre på min orkidee-tatovering, og Ghost har vært i tankene en god stund! Jeg har tenkt ut noen symboler og eventuelle sangtitler, og har spurt min bror om hjelp. Jeg får legge frem noen forslag, og høre hva tatovøren sier. Romerike Tattoo Studie på Jessheim anbefales. Det var der jeg tok min orkidee-tatovering. Meget bra sted. I hvert fall fra egen erfaring.

Henter inspirasjon fra disse gutta;) For å si det sånn: Min fars Ghost vinylplate har blitt hyppig spilt når jeg har vært alene;)

«If You Have Ghosts, You Have Everything»- vakker!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s