«Ikke røre, ikke røre»

«Ikke røre, ikke røre» sier jeg relativt ofte til meg selv. Jeg klarer ikke å la godteri ligge. Ikke faen! Det har kommet til det punktet at jeg har bedt min mor om å gjemme godteri som vi ikke skal spise med en gang. Ellers spiser jeg det opp så fort jeg kan. Hadde det vært opp til meg kunne jeg spist hele tiden. Jeg elsker å spise. Mat som godteri. Jeg har gått opp siden i sommer. Ikke mye. Tror jeg? Faen. Vekten har stanset på 69 kg. Gått opp ca. 6 kg siden april. Samme det vel? Vekt er vekt. Eller?

Har trent en del styrketrening. Fy faen og det booster forbrenning på langsikt. Du forbrenner kanskje ikke så mye under selve treningen sammenlignet med f.eks. løping, men blant annet hvileforbrenningen økes ettersom andelen muskelmasse blir større. Det er noe som skjer på langsikt. Jeg har jukset. Har spist en del godis den siste tiden. Beklager for det. Prøver å redusere sukkerinntaket, men sukker er faen meg avhengighetsskapende. Merker det med en gang. Spiser jeg mye sukker over flere dager, er det et helvete å slutte. Det er akkurat som om jeg skal gi slipp på noe som virkelig betyr noe.

Jeg har en enorm respekt for mennesker som har sjokolade og godteri i huset, men som klarer å la det ligge. Er det mulig?

En ting er sikkert: Jeg elsker sjokolade.

sjokolade

I forrige uke var jeg i Sverige. Besøkte min bror og hans familie. De har godteri i huset, men spiser det ikke i uken. I hvert fall ikke i store mengder. Jeg derimot, hva tror du jeg gjorde? Snoket litt. Eller veldig. Hadde nok et høyere energiinntak enn forbruk den uken for å si det sånn. Så det ekstra spekklaget jeg har på magen nå, er et resultat av mye digg. Veldig mye digg.

Jeg får sitere det min far sa i forbindelse med sjokoladespising: «Jeg rører ikke slikt, jeg er av en slik karakter!» Lættis.

Yey, fant Halloween godis. Tro det eller ei, tok ikke en bit (hadde veldig lyst på da!)

Tonje JT

Bildet til venstre: Juli 2015. Bildet til høyre: Oktober 2015.

tynntynn1

Ingen tvil, slankere i juli. Men var jeg sunnere?

I videosnutten hvor jeg skravler, kan det kanskje være av den oppfattelsen at jeg spiste en hele eske med After Eight i løpet av natten. Det korrekte er en liten sjokoladeplate, ikke en hel eske. Det får da være grenser;P

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s