Det er sannheten

Ja, jeg er bare 25 år. Det er sannheten. Men, jeg føler meg så gammel. Mentalt vel og merke. For 25 år er egentlig ikke gammelt. Jeg strøk på min bacheloroppgave. Bachelor i ernæringsfysiologi heter studiet. Jeg som er så interessert i ernæring og fysisk aktivitet. Vet du hva det gjør med selvtilliten? Å feile så til de grader? Det har ødelagt så mye for meg. Helt ærlig, det har satt sine spor. Troen på meg selv har forsvunnet i takt med interessen for faget. 3-årig utdanning er i mine øyne borte. Det er sannheten. Nå kan du tenke hva du vil om meg. Dessverre er jeg ikke så flink. Men, etter mye om og men valgte jeg å ta oppgaven på nytt. Så, det bor tydeligvis en sta faen i meg likevel. Uansett utfall denne gangen, har jeg i det minste prøvd. Jeg gir meg ikke så lett. Tydeligvis

Jeg bærer på mye sorg fra fortiden. Det blir vel en tåre eller 2 når jeg er alene. Jeg er ikke så mentalt sterk. Det er sannheten. Å savne noen som ikke lenger er blant oss er ubeskrivelig vondt. Tror kanskje det ikke finnes ord som beskriver den smerten vi gjenlevende må leve med etter tap av noen kjære.

Den følelsen når en møter motgang. Vet ikke helt hva som er jævligst: Når ting står på som verst eller når en skal ta seg sammen og fortsette videre. Det er sannheten. Det å fortsette etter motgang krever mye. Tålmodighet. Styrke. Viljestyrke. Og en råskap som ikke kan beskrives med ord. Jeg har virkelig respekt for mennesker som kjemper en evig kamp med den «usynlige» sykdommen. Den ingen ser. Den som spiser deg opp på innsiden. Den som nærer seg på din negativitet. Denne sykdommen kan også ta liv. Denne sykdommen er ikke ukjent.

Jeg har troen på snille mennesker. Høres jævlig dumt ut, ikke sant? Er du klar over hvor mange falske og bedritne mennesker som finnes? Det er sannheten. Mennesker kan være fulle av ondskap på mange ulike måter. Men, må ikke glemme de som virkelig er godhjertet. Det finnes noen av de også! De er gull verdt å ha i livet!

Jeg er bare 25 år. Jeg har egentlig livet foran meg. Det er sannheten.

visdom

Det er viktig å ha positivitet i livet. Det som gjør livet verdt å leve. Enten det er dyr, mennesker eller hendelser.

solfrid og meg

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s