Happy Halloween

This is halloween, this is halloween. Halloween er her. Endelig! Har en viss anelse om at jeg kanskje er litt for gammel til å gå trick or treat! Men, en blir aldri for gammel til å kle seg ut, og jeg «slår et slag for» Papa Emeritus 3 eller en nameless ghoul. Apropos kult, en film jeg vil anbefale er Tim Burtons «The Nightmare Before Christmas.» Den har jeg sett relativt mange ganger opp gjennom årene. Verdt å se!

«This is Halloween» er en sang hentet fra filmen «The Nightmare Before Christmas», og den har jeg hatt på hjernen i flere dager nå. Så, nå er det deres tur;)

Nå som jeg er i Sverige har vi kjøpt «pumpa», og for de av dere som ikke er særlig skarp i svensk betyr det på norsk «gresskar». Siden vi er så godt i gang med språk kan vi ta den internasjonale betegnelsen på gresskar også, som er «pumpkin!»

pumpa

På listen over ting jeg skal gjøre har jeg igjen å se «Paranormal Activity» alene. Skulle egentlig gjort det for en stund tilbake, men sannheten er den at jeg gruer meg som faen! Det er ikke tull det, det er ingen annen film som har skremt meg så mye som den filmen. Jeg sleit lenge i ettertid. Haha. Men, på den andre siden, er det ikke det en bra skrekkfilm skal gjøre? Det som karakteriserer en god skrekkfilm i mine øyne, er at den skal «sitte i huden» en god stund. Har sett en del skrekkfilmer som har gjort at jeg har hatt mest lyst til å skjære ut øya mine. Det lages så mye dritt innen den sjangeren at det er faen meg flaut.

Musikk må en ha med. Hva passer vel bedre til Halloween enn Ghost? Enjoy!

Hva skal dere da, barn? Bringe død og fordervelse rundt omkring?;)

Spennende å se hva slags skrekkeligheter kvelden har å by på!

happy halloween

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s