Hund = Lykke

Prøveadopsjonen er over, og vi har nå fått et nytt familiemedlem. Etter at vi fikk Solfrid hjem, må jeg si stemningen har endret seg. Til det positive vel og merke. Lenge siden jeg har ledd så mye, og hun er så skjønn. Har fått kjøpt rosa halsbånd, slik at nå matcher hun den rosa hundeselen. Hun har også fått rosa matskål og vannskål med dødningshoder. Makan til jåleri! Hehe. Det er absolutt mye lettere å komme seg ut på tur med hund enn når man ikke har hund. Fikk erfare det når Bobby gikk bort. Hadde noen måneder uten hund, og det var ensomt og mindre turgåing. Koselig å komme hjem til logrende og glad hund! Har virkelig savnet det.

Jeg er litt barnslig og elsker squeaky toy. Ikke det at jeg selv biter på det, har ikke begynt ennå i hvert fall, men det er så morsomt når Solfrid biter på disse lekene med pipelyd. Fy faen og jeg ler. Hun er så nydelig når hun kommer bort til meg med squeaky toy i munnen. Det var en dag jeg sto foran henne og lagde apelyder, jepp du leste riktig, hvem har sagt at jeg er normal? Uansett, hun tok helt av. Begynte å løpe etter meg, og på et tidspunkt holdt hun på å bite meg i tåa. Ikke med vilje da, men ble litt ivrig;) Ville tilstander i heimen.

Nå som det er mørkt ute er det virkelig koselig med en turvenn. Får så mye skryt av Solfrid også. Kjente som ukjente kommer bort og vil hilse på den fine jenta. Kan med hånda på hjertet si at hund=lykke. Det er definitivt ingen tvil om det.

Solfrid<3

solfrid

Solfrid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s