Hårmodell – resultat

Fargen falt på fersken. Litt uvant. Heldigvis ble fargen mer rosa enn oransje. Fargen er ikke permanent, men skal vare til ca. 10 vask. Artig å være hårmodell, og ikke minst teste ut nye farger. Anbefaler på det sterkeste frisørsalongen Omerta i Oslo, mer eksakt i Bygdøy Alle. Hilde er eier og grunnlegger av Omerta, og er en meget dyktig frisør. Tror faktisk hun er den beste frisøren jeg har vært hos noensinne. Har både klipt og farget håret hos henne. Det var en venninne av meg som anbefalte meg denne frisørsalongen. Virkelig verdt et besøk. Alle har vel vært borti håpløse frisører tidligere? Tror jeg endelig har funnet en frisør som virkelig skjønner hva jeg vil.

Før                                     Etter

TJTrosa

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s