Hårmodell

Da har jeg sagt ja til å være hårmodell.  Dette gjelder da farging av hår, men ikke med tradisjonelle jordtoner. Noe for meg med andre ord;)) Under viser jeg noen eksempler på utradisjonelle farger som er råkult!

lillarainbow

pastell

Falt litt for det nederste bildet! Siden jeg sitter som modell og ikke en normal betalende kunde, er det frisøren som bestemmer fargen. De tar tok hensyn til blant annet hudtonen, om den er varm eller kald osv. Tar nok ikke en random farge som er helt på trynet. Det blir spennende å se resultatet;))

Hva tror dere? Hva har jeg kastet meg ut i?;)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s