Høsten – savn og refleksjoner

Høsten er ganske fin og trist på en og samme gang. Bladene på trærne skifter farger, og plutselig er man omringet av farger som gult, rødt og brunt. Tok noen bilder mens jeg gikk tur. Bildene viser absolutt det vakre med høstens farger, og ikke minst tåken. Blir plutselig litt spøkelsesaktig, og det passer siden vi nærmer oss Halloween. Vurderer sterkt å kle med ut som Papa Emeritus å gå rundt på Aulifeltet! Hadde vel kanskje skremt livskiten ut av folk, men det er jo det som er meningen. Haha;P

Høsthøst1

23. oktober er det 12 år siden broren min gikk bort. Tiden går så utrolig fort, men savnet er like stort som for 12 år siden. Om ikke større. Det er det som gjør høsten trist. Skulle virkelig ønske at han levde. Faen. Livet er urettferdig. Jeg har jo skrevet 2 innlegg om han tidligere. Savner deg av hele mitt hjerte ❤

Så har vi prøveadopsjon på Solfrid. En luzernestøver. Meget sjarmerende ung dame. Ordentlig rolig og avslappet jente. Litt leken også, men hvilken jente er ikke det;) Takket være FOD-gården ble vi kjent med Solfrid. Jaggu, er det ikke en kjekk kar der også;)

God helg fra Solfrid og meg:))

solfrid

3 kommentarer om “Høsten – savn og refleksjoner

  1. Huff…får alltid den blandede følelsen om høsten jeg også…Samtidig som høsten er så fin med fargene sine og vi kan kose oss inne med å fyre i peisen..Så er det en som mangler…En man tenker på hver dag..Men tenker ekstra på hver høst…!! Du hadde en så utrolig fin storebror,Tonje..Og han var så utrolig stolt av deg og glad i deg!! God høst til deg og kos dere med den nye hunden:-)!

    Liker

    1. Det kommer alltid til å være et tomrom. Det er det ingen tvil om. Han var en flott storebror:) Takk, god høst til deg også:)) Vi skal kose oss med vårt nye familiemedlem. Fine Solfrid<3

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s