Bedre tider og Ghost

Jaggu, er det bedre tider i sikte for Tonjemor? «Lys i enden av tunnelen?»  I så fall er det etterlengtet. Faen, kan jo ikke stå på stedet hvil i evigheter. Virker som om bitene kanskje faller på plass litt etter litt. Tar lang tid, passende beskrivelse er vel sneglefart, men det går fremover. Helsa har fått seg en opptur også! Bare det er jo helt fantastisk! I november får jeg svar på noe som jeg har hatt så lyst til å fullføre lenge nå. Denne tingen er så jævlig irriterende, og den har jeg hatt på hjernen i flere måneder nå. Bare håper jeg klarer det..

I slutten av oktober skal frk Janson Teig pryde kroppen sin med enda mer blekk. Min orkidee tatovering som jeg tok i juni skal mest sannsynligvis få «selskap», med andre ord, jeg skal bygge videre på orkideen min. Det som er tanken i hvert fall, og motiv eller lignende fra Ghost er mye i tankene. Tror det blir dritkult;P Ghost er det råeste bandet ever, og betyr så sinnsykt mye for meg. Uansett hvilket humør jeg er i kan jeg høre på gutta boys! Har som sagt tenkt en del på hvilket motiv jeg skal tatovere inn, og har blant annet vurdert setningen «If You Have Ghost, You Have Everything», som er hentet fra sangen «If You have Ghosts.» Den sangen er så vakker, og du kan banne på at det kommer en tåre i øyekroken når jeg hører på den. Griner lett jeg!

Kanskje litt dårlig bilde, men slik ser min orkidee tatovering ut per i dag.

Tattis

Andre alternativer til tatovering er symbolet under. Synes det er jævlig kult;)

maxresdefault

Papa er egentlig hot. Det må jeg innrømme:P Selv om Papa er hot blir det nok ikke aktuelt ennå. Kanskje vi «tatoveres» senere? You never know!

1378311203-1185368-10151647740251379-527784944-n

Men får se hva jeg ender opp med. Hvis dere finner noen kule motiver og lignende fra Ghost, så send meg PM på facebook. Forslag tas i mot med et stort takk:))

Bare for å nevne det så har jeg, etter forslag fra min kjære bror, sendt inn bilde til Ghost. De trenger nemlig kvinner som kan være utkledd som nonner under konserter. Synes jeg ser meg selv i nonnedrakt og serverer alkohol! For et syn;P Skal vel mye til for at jeg blir valgt, men det er vel lov å håpe for en stakkars faen:P

nuns

Det er straks helg, og på tide å «færra til Mexico», eller rettere sagt Sverige. Skal besøke brodern og fammen:) Da blir det «hæla i taket og tenna i tapeten» når «jævla norrbaggar» ankommer.

Siden det er fredag skal jeg være så snill å gi dere litt underholdning. Om underholdningen er av kvalitet kan vel diskuteres. Min niese bestemte seg for å filme meg uten at jeg visste det, så det betyr 100 % naturlig, ingen skuespill;P

Ghost = Genialt! Hørte på absolutt hele albumet i går kveld, og jeg var nesten på gråten. Igjen. Hele albumet er fantastisk, men må si at «Mummy Dust» er bare dritkul! Under er «Meliora» full album! Kos døkk:))

Hej då, og god helg:))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s