«Kropp»

Det jeg skal skrive om nå er et godt eksempel på et tilfelle hvor jeg har hatt hodet mitt så langt oppi ræva at jeg har hatt lyst til å begynne å grine. Grine som et resultatet av min egen dumhet. Vi kvinner er eksperter på å finne feil på oss selv, og spesielt når det kommer til utseende. Jeg for min del var ikke fornøyd med hva naturen hadde «gitt» meg, og hadde en periode fryktelig lyst på større lepper! Så da jeg var 18 år fikk jeg like gjerne forstørret leppene. Kanskje ikke det smarteste jeg har gjort, og det kommer ganske høyt på den listen over ting jeg angrer på, og jeg har mange ganger i ettertid i den forbindelse tenkt: «Hva faen var det jeg gjorde?» Hva skjer når man stikker noe i leppene? Leppene hovner opp, og «duckface» er ikke et uvanlig fenomen i den sammenheng. Gakk, gakk. Hvordan jeg løste det? Vel, kanskje ikke den mest diskret måten om jeg så må innrømme det selv, men jeg gikk med et skjerf som jeg holdt foran munnen. Litt dårlig forklart. Sånn gikk jeg hjemme og på skolen (hevelsen var verst de første dagene). Ja, siden jeg var så «smart» i utgangspunktet og tok dette inngrepet, så var jeg enda «smartere» og fikk det utført midt i uken! Kunne kanskje ventet til freddan. Helt ærlig, hvordan jeg forklarte mamma og pappa det husker jeg ikke, men de så definitivt en forandring i trynet mitt. En ting var sikkert, og det var at de ikke var videre imponert over sin datter. Var ikke akkurat videre imponert over meg selv, så det var jo greit.  Når den verste hevelsen hadde gått ned var ikke resultatet så ille, men.. Hvorfor, Tonje? Den forstørrede effekten var heldigvis ikke permanent og gikk gradvis bort i løpet av noen måneder. Hadde effekten vært permanent hadde jeg begynt å grine. Igjen..

Vet ikke hva som skjer om dagen, men jeg begynner, tro det eller ei, og få et mer avslappet forhold til kroppen min. Tonje, begynner du å bli voksen? Hvem faen hadde trodd det? Tok noen år det, men bedre sent enn aldri;P For å si det sånn, så er det ikke ukjent at min kropp og mitt hode ikke alltid har vært enig, og har «kranglet» så både sjokolade, slankepiller og for den saks skyld badevekta har gått veggimellom. Jepp, vært noen tilstander der. Den tid er forbi hvor kroppen utsettes for Nutrilette, Chili Burn (slankepiller) og detox. Nå er det en ny tid med variert kost, rett og slett vanlig mat som gjelder. Ja, mat som frukt, grønnsaker, kjøtt, fett, karbohydrater osv. Ikke noe tull for faen! Det er til og med rom for utskeielser. En sjokoladepus som meg kan ikke leve uten sjokoladen.

Har klart å snike inn en «litta» videosnutt, og så får en selv dømme om jeg har et utseende som passer best til radio;P Advarer, sterke scener! Nei da, håper jeg ikke gir noen varige mén der jeg står «ufiltrert og jævlig.» I videoen påpeker jeg såkalte «feil.» Kan vel diskuteres hvorvidt det virkelig er «feil», men ut i fra samfunnets standard for perfekt utseende er det vel «fy fy.» Det var ikke akkurat videre moro å stå foran speilet og filme meg selv, men liker nå å tro at jeg kanskje, muligens gjør noe bra. Ikke vet jeg. Jeg har mye rart for meg, og dette er intet unntak. Mine intensjoner var som sagt å stå imot kroppspresset, men jeg er realist, og vet at det jeg gjør ikke kommer til å endre noe. Men, tema kropp og helse er noe jeg brenner for, så da kan jeg vel gi det jeg brenner for et «lite spark i siden?» Eller kanskje et «hardt slag i trynet?» Må jo kjempe for det man tror på!:)

marilyn-monroe-quotes-3

Til alle dere jenter der ute! Tenk dere godt om før dere tukler med hva naturen har «gitt» dere. Ikke nødvendigvis det perfekte som er vakkert, uansett om det er utseende eller personlighet.

God helg;))

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s