«Tåler du ikke sannheten?»

Hvorfor skal mennesker, inkludert meg, på død og liv legge ut personlige ting fra livet? Hva er det godt for? Har stilt meg det spørsmålet mange ganger, og noen ganger har jeg hatt lyst til å slette hele bloggen. Men, det kommer ikke til å skje i første omgang i hvert fall. Jeg liker å skrive. Liker det faktisk jævlig godt. Selvfølgelig trenger jeg ikke å legge ut personlige ting, kan heller lage en rosablogg om sminke, hår ol. Men jeg er virkelig ikke en rosablogger. Jeg kan godt skrive for eksempel litt om klær og sminke, men jeg liker min blå blogg. Liker å tro at bloggen min har dybde, hvis det gir noen mening. Ærlig og stort sett rett på sak. Ikke noe «gå rundt grøten» opplegg. Bloggen min er ikke for alle hvis jeg kan si det sånn. Eller jo, for så vidt så er den det, men det er dessverre ikke alle som tåler sannheten. Sannheten er ikke alltid like pen. Da er det bare å forlate bloggen for faen.

Selv om jeg er en blå blogger, kan jeg slenge på noen humoristiske godbiter innimellom. Fra naturens side er jeg virkelig ikke morsom, så det kan hende jeg bommer stygt noen ganger;P Da er det bare å lukke igjen øynene og ørene;P

Det er vel helt normalt at en kvinne på 25 år «slår seg løs» på lekeplassen, ikke sant? Lurer vel hva faen jeg gjør der? Det skal mine tantebarn ha æren for. Henter frem mitt indre barn der for å si det sånn! Men, her om dagen, tro det eller ei, tok jeg turen alene. Litt trist kanskje, tenker du? Ikke døm så lett, din lille rakker;P. Man får ikke mer moro enn man lager selv. Haha. Nedenfor er det noen bevis på nettopp denne moroa!

På et tidspunkt befant jeg meg opp i et tre. Hentet tydeligvis frem min indre «klatremus» også. Er det bare meg, eller var den setningen litt på kanten?

I samme slengen tok jeg frem min indre «sklie» også!;P Noen som skjønte den? Eller var den for mye på kanten?

Ok, er ferdig med vitsene nå. Nesten så jeg vippet over kanten. Nå er jeg ferdig! Lover!

Siden jeg er i relativt godt humør i skrivende stund, slenger jeg på en liten godbit til. Kanskje mer for jenter denne godbiten her. Blir ikke akkurat nedfor av å gjøre gode kupp innen kleshandel. Etter 3 år som fattig student har jeg lært et triks eller to om gode kleskupp. Klarer å snuse meg frem til mye gode tilbud. I dag fant jeg en svart skjorte på tilbud fra Only. Opprinnelig pris var 200 kr, betalte 100 kr. En så enkel og nøytral skjorte passer til det meste.

svart kjole

Det andre kleskuppet er en mønstrete kjole fra Indiska. Kostet opprinnelig 179 kr, jeg betalte 50 kr. Kan se for meg å bruke denne kjolen med svart tights og Converse.

blå kjole

De fleste jenter vet at frisøren koster «flesk.» Det er egentlig ganske «hårreisende» (den var fin, ikke sant?) priser for farging og klipping, og prisene ligger vel fra 1400 kr og oppover. Jeg spurte frisøren hva hun kunne gjøre for  maks 900 kr. I dette tilfelle hadde jeg begynnende ettervekst, og misliker sterkt veldig markant ettervekst. Uansett, så jeg fikk farget hodebunnen litt mørkere, og dro fargen litt ut i lengdene. Det betalte jeg 820 kr for. Det var uten klipp, føn og styling. Men jeg fikk sitte under en annen type «hårtørker», husker ikke helt hva det heter, uansett så slapp jeg å dra med helt vått hår! Så det var jeg fornøyd med.

Da er jeg ferdig tror jeg. Slutt på moroa. Avslutter med en verdig godbit! Håper dagen blir «feiende flott»;))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s