«Jenta fra landet»

Ingen tvil om at jeg er fra Nes. Har bodd i Nes i hele mitt liv, og jeg elsker å bo på landet. Det er ikke «til å stikke under en stol», der er uttrykket på plass igjen, at Nes er på landet. Har studert en stund i Oslo, men det frister virkelig ikke å bo der. Noen fordeler er det selvfølgelig ved å bo i byen. Men for meg blir det altfor mye stress. Når jeg og min venninne har kjørt mellom Årnes og Auli, er det fantastisk fint! Spesielt på kvelden når sola går ned. Frisk luft, grønt og generelt «renere» enn i byen, hvis det gir noen mening! Kan definitivt se for meg å bli boende i Nes, kanskje på Auli. Blant jorder, sauer, kuer, hester, traktorer, skog, der har du meg;P Herlig!

Et bilde av solnedgangen tatt fra Aulifeltet da jeg vandret for meg selv en sen kveld. Var særdeles fornøyd med det bildet;P Nailed it!

solnedgang

De som kommer fra Auli kjenner vel igjen denne stien. Går inn ved granvegen. Har hatt mange fine gå – og løpeturer der! Ikke minst mange «fine» minner fra da jeg har tryna. Aner ikke hvor mange ganger jeg har tryna i den skogen. Faen meg rart jeg ikke har slått meg ihjel!

gran

Det er ingen tvil om at Auli har mange motbakker. Har definitivt forbedret min kondisjon siden jeg flyttet hit i desember. Sikkert noen som har fått med seg en blondine som er rød i trynet, og puster og peser opp disse bakkene. Sikkert litt av et syn. Må heller ikke glemme banningen. Har en tendens til å banne når jeg er drit sliten. Eller, banner egentlig uansett!

Har bodd på Auli hele livet mitt. Skulle ikke forundre meg om det er her jeg ender opp. Men får se. Auli har definitivt blitt bedre på mange områder i løpet av få år.

Mitt andre hjemsted er Båstad<3 Mine foreldre har 2 hus. Kunne sikkert forklart hvorfor i all verden vi har 2 hus, men det gidder jeg ikke;P Må jo være litt mystisk når jeg kan. Bretter tross alt ut livet mitt på denne bloggen. Haha. Båstad er et lite tettsted i indre Østfold, Trøgstad kommune. Ligger ikke så langt unna Mysen og Askim, og ligger i landlige omgivelser! Hvis man vil en snartur til Sverige, er det ca. 3 kvarters kjøretur fra Båstad til Töcksfors. Det er digg. Spesielt kjekt da jeg snuste. Kunne ta en snartur for å hamstre snus for en langt billigere penge. Nå som jeg ikke snuser, er det mat og kosttilskudd som gjelder. Kanskje en liten øl i ny og ne;P Tåler ikke så veldig mye alkohol, ganske forbausende hvor fort brisen jeg blir! Der sporet jeg av. Sikkert jævlig mange som er interessert i hva jeg kjøper i Sverige.

Båstad 11857504_10207369478534961_776776761_n

Jeg er virkelig «jenta fra landet.» Her kommer jeg nok til å bo resten av livet. Jeg er på ingen måte et «bymenneske.» Godt alle er forskjellige:)

Runder av hele jævla innlegget med digg musikk:) Enjoy!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s