Mat, vektoppgang, trening og digg musikk;)

Mat er digg! Mat er nødvendig for å overleve. Men, jeg spiser slettes ikke bare for å overleve, men også for nytelse. Jeg elsker hvordan mat smaker og lukter. Ulik konsistens, salt, surt, søtt og bittert. Jeg er ikke kresen. Jeg er matelsker, og mat er dagens høydepunkt for meg. Alkohol er jeg ikke så glad i, men sjokolade derimot.  Den diskriminerer jeg ikke! Hvit sjokolade, melkesjokolade og mørk sjokolade, alt i grisen vettu! Elsker sjokolade over alt på denne jord. En annen ting jeg forguder er bær fra skog og hage, som også er en nytelse for seg selv, og er generelt mye diggere enn fra butikken. Under er det bilde av jordbær fra hagen, og bringebær og blåbær fra skogen. Utrolig godt og næringsrikt!

Bær

Mat og vekt henger sammen. Smertelig klar over det! Skal ikke mye utskeielser til før det dessverre vises på den jævla badevekta, og for så vidt sidebeina. Vekta er ikke nådig. Personlig liker jeg ikke å følge vektendringen ved bruk av badevekta, men heller hvordan kroppssammensetningen, dvs. forholdet mellom muskelmasse og fett endrer seg som resultat etter hvordan jeg trener og hva jeg spiser. Man kan bruke målebånd eller kjenne etter hvordan klærne sitter på kroppen istedenfor badevekta. Dessverre fra naturens side må jeg alltid passe på hva jeg spiser. Noen ganger krasjer det fordi jeg er så glad i mat. Det er så jævlig kjipt! Under er noen bilder av problemområdet mitt, som er magen. Fy faen og mye tid jeg har brukt på å irritere meg over denne kroppsdelen;P

Bildet under er fra 1. oktober 2014. Mye rundere mage og «lovehandles» er godt synlig.

WP_20141001_008

Det andre bildet under er fra april/mai 2015. Veide rundt 63-64 kg. Mindre fett, og mer definerte muskler. «Lovehandles» har blitt mindre synlig.

godt trent

Det tredje bildet fra 16.august 2015. Litt rundere i kantene, men fortsatt litt definert muskulatur. Har litt «Lovehandles»,  men ikke like synlig som i bildet fra oktober.

Mageside

16. august viste vekta: 67,3 kg.

Vekt

Jaggu, en vektøkning på ca. 4 kg i løpet av ca. 4 måneder. Nesten 1 kg i måneden! WTF.  Men skal sies at tallene på vekta ikke er 100 % nøyaktig, kan være noe avvik. Men uansett, vektøkningen valgte jeg faktisk selv, tro det eller ei. Som regel pleier det å være ganske så ufrivillig denne vektøkningen. Aner ikke hvor mange ganger jeg har kranglet med disse faens kiloene som på død og liv nekter å gi slipp! De er virkelig trofaste! Så man lurer på hvorfor jeg i all verden velger å legge på meg? Sannheten var at jeg trente jævlig mye, opp mot 2 timer om dagen i tillegg til at jeg spiste veldig strengt. Det bare funket ikke i lengden for meg. Merket at kroppen protesterte ganske bra. Derfor valgte jeg heller å trene litt mindre, ha litt mer avslappet forhold til mat, og heller legge på meg noen kg. Jeg trener nå ca. mellom 30-60  min hverdag. Annenhver dag trener jeg styrketrening ellers løper jeg litt. Elsker styrketrening. Får skikkelig stram kropp, og ikke minst blir man råsterk.;)

En annen ting med vektøkningen er at kroppen min ikke blir yngre! Jeg har «torturert» kroppen min, vel ikke direkte da, men har ikke alltid behandlet den bra. Mange slankekurer, mye fråtsing, snusing og annen dritt setter sine preg. Jeg har strekkmerker ( fy faen og jeg misliker dem), et stort arr på magen etter en bilulykke og cellulitter. Cellulitter og strekkmerker er jeg sikker på er djevelens verk! Aner ikke hvor mange kremer, som har hevdet at de har effekt på «djevelens verk», som jeg har prøvd. Etter erfaring er alt bullshit! Dumme meg som faktisk trodde på det;P Dust! Snusing er en annen uvane som jeg har klart å kvitte meg med. Har vel holdt på å sprekke ved noen anledninger, men har klart meg! Begynte å snuse da jeg var 18-19 år. Per i dag er jeg snusfri. Har vært det 2-3 år. Hurra for meg…

Under er en utskrift fra Tanita-vekten som analyserer kroppssammensetningen. Denne analysen tok jeg i april, og viser  blant annet hvilestoffskiftet, BMI, fettprosent, vekt osv .

Tanita

Måtte bare ta med et bilde av sporty Amalie, niesen min på 8 år. Aktiv jente som spiller fotball og går på skøyter. Er veldig glad for at alle tantebarna er aktive:) Da blir tante glad!

Amalie

Avslutter innlegget med litt digg musikk. Håper dere alle får en fin dag;))

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s