Hei du «styggen på ryggen»

OnklP fant et passende navn til deg, din lille faen! Den stemmen som sier at man ikke klarer en dritt. Den stemmen som bryter deg ned istedenfor å bygge deg opp. Hvor mange kamper har ikke jeg hatt med deg, «styggen på ryggen»? Stort sett hver dag, er det en eller annen form for kamp. En mental krangel med meg selv.

Du viser deg på mange måter, blant annet som trøstespising, irritabilitet og nedstemthet når jeg er lei meg eller stresset. Men du kan fint også vise deg uansett hvilket humør jeg er i. Noe av det verste med deg, er at du er så jævlig uforutsigbar! Hvem av oss 2 som «vinner» disse kampene varierer, men det er ingen tvil om at du har vunnet de fleste kampene den siste tiden, din lille jævel. Du er en stor belastning for meg. Jeg er sliten, kan du ikke se det? Hvor lenge skal vi holde på med denne krangelen? Kan jeg ikke få fred en dag?

Alle har vel i mer eller mindre grad knyttet kjennskap til denne negative stemmen «styggen på ryggen». Den er virkelig ikke noe spøk, og det er ganske forbausende hvor stor påvirkningskraft denne stemmen har. Jeg og «styggen på ryggen» går langt tilbake i tid, og kjenner hverandre altfor godt. Jeg håper en dag at dette «vennskapet» tar slutt. Denne «vennen» stjeler for mye energi fra hverdagen min, og nærer seg selv på mine feil og negative ting som tilhører fortiden.

Jeg kan på mange måter skjønne at du tar liv. Jeg misliker deg så sterkt. Du gjør meg så jævlig redd når du står på som verst! Hva vil du egentlig ha ut av meg? Vil du at jeg skal dø? Ta mitt eget liv? Eller langsomt pines til døde? Jeg vet hva som gir deg næring. Negative ting som mobbing, vektproblemer, tristhet eller alt annet jævelskap som tilhører fortiden min. Du burde virkelig passe deg for den dagen jeg tar opp kampen med deg, da skal jeg «ødelegge» deg, «Styggen på ryggen». Da er nemlig frøken Janson Teig klar for kamp! Haha;)

«Fucker»

styggen på ryggen

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s