«Girls just want to have fun»

Stemmer det!:) «Girls just want to have fun» har verket i hodet mitt i hele dag. Skjønner egentlig ikke hvorfor!  Så valgte å bruke den setningen som tittel. Var på Metro senteret en liten tur, og fant en klesbutikk. Jævlig mye fint, og mye tilbud. En stakkar faen som meg må «slå» til da! Hva er vel mer gøy enn klær og shopping for en jente?  I hvert fall nå som jeg slipper å krangle med størrelsene i butikken. Mange dårlige minner der. Eneste jeg mangler er en tykk lommebok;)) Mobilen som er min trofaste venn, ble hyppig brukt under prøving av klær. Veldig amatørmessig da, mye selfies. Begynner faktisk å bli en jævel på å ta selfies, og kan snart egentlig bli kalt «The Queen of selfies.» Fant noen kule klær (eller jeg synes det da). Har vel egentlig aldri vært flink med mote, så resultatet kan vel egentlig diskuteres. Btw, fant de kuleste Converse skoene noensinne. Blå med blomstrete mønster! Elsker Converse<3 Her er noen bilder. Noe modell materiale er jeg vel ikke, men man må gjøre det beste ut av hva naturen har gitt.

klær klær 2

Klær 4

Jeg elsker litt utradisjonelle farger på håret kan man vel si. Jeg har hatt lilla, rosa og nå er det blå som gjelder, så snart har jeg hatt hele jævla regnbuens farger på hodet! Ble litt inspirert av min niese som bor i Sverige. Hun farget lengdene blått. Så da hermer tante litt;)) Bare så det er sagt, var hun mye tøffere enn meg. Hun hadde en dypere og finere blåfarge;)

blå 2

 «Feeling blue»

2 kommentarer om “«Girls just want to have fun»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s