«Why do all good things come to an end?»

Som tittelen sier «Why do all good things come to an end?» er et veldig godt spørsmål. Det siste halvåret har vært tøft. Mye har skjedd på kort tid. Tro meg, da har det virket som om tiden har gått fryktelig sakte, og aldri skulle ta slutt.  Til tross for at jeg bare er 25 år har jeg opplevd mye siden jeg var 7-8 år. Livet har bydd på noen jævlige utfordringer, og ingen tvil om at det har satt sine spor. Jeg trenger å få utløp for mine tanker og tenker blogging kan være noe for meg. Sånn generelt har jeg det bra, har en flott familie, helsen min begynner å komme seg etter en tøff periode og jeg er i god fysisk form. Men jeg har en stemme i hodet som kan være min verste fiende. Den har en forkjærlighet for å dra meg så langt ned den kan. Hvis jeg ikke tar feil, kaller OnklP den «styggen på ryggen». Den stemmen som sier at man ikke klarer en dritt, og som dessverre har vært hyppig på besøk den siste tiden.

Fordelen med å ha vært gjennom en del tøffe perioder i livet (skal man ikke se det positive alt da?) er at man, enten man vil eller ei, blir sterkere mentalt selv om det ikke føles sånn. Har hatt perioder hvor jeg har vært langt nede en stund, men jeg klarer som regel å komme meg opp igjen. Selv om det noen ganger tar jævlig lang tid.

Gråting har jeg egentlig alltid sett på som et tegn på svakhet, men det var et sitat som virkelig traff meg mitt i  hjertet:

crying-is-not-a-sign:

Om det er sant kan vel diskuteres. Hva faen vet jeg? En ting er sikkert, og det er at det er mange år siden jeg har felt så mange tårer som jeg har gjort denne våren/sommeren.

Som jeg nevnte i videoen jeg la ut for noen dager siden kan bloggere bli utsatt for netthets og nettmobbing. Nå er jeg såpass liten og ny slik at det skal vel litt til før det skjer. Men vil folk gjøre narr av meg, min blogg, mine tanker eller andre ting er det bare å slå seg løs. For all del. Det sier vel mer om vedkommende enn meg, men jeg kommer til å sensurere personlige innlegg med tanke på detaljer og med hensyn til familie.

Dette var mitt første innlegg:)) Mine innlegg videre kommer til å variere med tanke på innhold. Mat og trening er også en viktig del av livet mitt som jeg kommer til å skrive en del om. Skal ikke se bort i fra at jeg lager noen innlegg om sminke, hårprodukter ol. Denne bloggen er ganske enkel og grei, men liker jeg å blogge etter en stund gjør jeg den mer fancy. Greit å starte enkelt. Er det noen tips, forslag eller andre ting er det bare å sende meg mail eller PM på facebook. Det blir jeg glad for:) Takk til alle som har støttet meg. Spennende å se hva som skjer videre med blogg og video.

Tonje

2 kommentarer om “«Why do all good things come to an end?»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s